Mongolië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Mongolië

Onroerend goed te koop in Mongolië

Mongolië grenst aan China en Rusland. Het staat bekend om zijn brede steppen en nomadische cultuur. In de hoofdstad van Ulaanbaatar ligt het Chinggis Khaan-plein (Genghis Khan), de beroemde stichter van het Mongoolse rijk (tussen de 13e en 14e eeuw). Ulan Bator ligt in de vallei van de Tuul-rivier, op de grens met het Bogd Khan Uul National Park. Aanvankelijk een boeddhistisch nomadisch centrum, werd het een permanente nederzetting in de 18e eeuw. De Sovjetbezetting in de twintigste eeuw leidde tot een religieuze zuivering. De onderscheidende kenmerken van de stad zoals we die vandaag zien, zijn gebouwen uit het Sovjettijdperk.

Voor een goede zoektocht naar een onroerend goed te koop in Mongolië moet u onze vooruitzichten op de onroerendgoedmarkt lezen.

De vastgoedsector in Mongolië kende in 2017 sporadische successen, maar dit jaar zou de frontiermarkt kunnen verdwijnen in een gebied van positieve groei.

In 2018 verwachten we bescheiden verbeteringen in de prijzen van onroerend goed te koop in Mongolië, over de hele linie, maar primaire eenheden in stadscentra, om de bbp-groei beter te volgen.

Volgens gegevens van de Asian Development Bank (ADB) boekte Mongolië in 2017 een bbp-groei van 4%. Ondertussen steeg de meest recente algemene prijsindex voor onroerend goed te koop in Mongolië met 0,34% jaar-op-jaar, terwijl de prijzen van nieuw onroerend goed te koop in Mongolië met 0,75% stegen.

  •  
    Verhuizen naar Mongolië. Expat en woon in Mongolië

      Doorgaan met de analyse van mogelijke landen waar we vanaf nul kunnen beginnen, investeren in lokaal onroerend goed, we bij Realigro, gericht op een heel speciaal land. We zijn in Azië, met name in het oostelijke deel van het continent. Het land van de dag heeft geen uitlaatklep naar de zee en ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 5383

Verkoop Landbouwgrond, Mongolië, Tov, Terelj , Gorkhi, Bolor 6th ward

193,298.97EUR
Verkoop
Landbouwgrond

4 m²
Land ligt in het centrum van Mongolië. Het 's zeer mooi uitzicht en met de ongerepte natuur. Grond is een nieuw en fris, heel mooi. Het &#39...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB